Jij hebt een oneerlijke voorsprong op de rest. Een gebied dat alleen jij kunt claimen omdat jij als enige op de hele wereld die specifieke combo bezit van skills, talenten, ervaring, ervaringen en karakter. Die help ik je uit te graven en te vertalen naar een krachtige marktpositie.

Signature Content Kit

Met deze toolkit graaf jij op slinkse wijze je onderscheidende visie uit, zonder vast te lopen. En daar maak je vervolgens een stuk content voor dat onweerstaanbaar is voor precies de juiste mensen.

Investering: € 25 euro

Marketing Demons Scan

Ik leg je onder mijn loep en haal naar boven wat er krachtiger kan aan jouw marktpositie. Dat klinkt confronterend, maar niks is lekkerder dan een niet-blinde vlek. Want die kun je namelijk wegpoetsen. Ik vertel je ook hoe je dát doet.

Investering: € 60

salescopysystem

Killer Salescopy System

Het eeuwig herhaalbare systeem om landingspagina’s te maken die je ideale klanten aanzetten tot actie. Geen gemodder meer: altijd de juiste, strategische boodschap op precies de juiste plek. Inclusief Salescopy Roast en Checklist Converterende Copy. 

Investering: € 150

Signature Salesstory Studio

Een intensieve deep-dive om jouw unieke ‘merkstem’ naar boven te halen en te vertalen naar copy die de juiste klanten oplevert: die raving fans die in de rekken hangen. We graven je essentie uit en stoppen die in woorden die precies kloppen bij jou en je markt. Boemklats, baby.

Investering: op aanvraag

Advies

Wil je weten waar ik kansen zie voor jouw positie in de markt? Want die zie ik. Dat zit in de aard van het deesje en in de ervaring die ze in twintig jaar heeft opgedaan ☺ Schiet een gesprek in en dan kijken we samen of we een match zijn.