Klanten die zich bij mij melden, willen resultaat. En geen bullshit. Dat is een mooi vertrekpunt, want dat is ook precies wat ik wil. 

Dat soort heerlijke mensen help ik om ‘van achter hun hart’ te ondernemen. Hun bezieling gebruiken we om de binnenkant (skills, ervaring, waarde) in lijn te brengen met hun buitenkant (product, klant, verdienmodel, communicatie). 

Dat doen we samen. Echt sámen. Ik en specialisten, jij en eventueel jouw team. We structureren. We simplificeren. We schalen. Zo creëeren we een bedrijf waarin alles voor je klopt. Dat sterk is. En soepel. Waarmee je gezond gaat groeien. 

Ik heb verschillende programma’s om je daarbij te helpen, variërend in intensiteit. Die starten vanaf 3000 euro.  Er is één gemene deler: bij mij ploeter je nooit alleen. Het helpt jou niet en het helpt mij niet. 

5S: Stand, Spot, Show, Sell & Spark

Groeien betekent keuzes maken. Met mijn 20 jaar ervaring als tekstschrijver, redacteur en adviseur bij bedrijven als XS4ALL, de Vrije Universiteit en Justitie heb ik het 5S-framework ontwikkeld dat je helpt die keuzes te maken:

  • Stand: sterke grondhouding en commitment
  • Spot: positie kiezen tov markt & klant
  • Show: op de juiste plekken je goud slim aanbieden
  • Sell: gesprekken voeren en deals sluiten als een leider
  • Spark: messcherpe marketing maken om het proces te structureren

Ik werk in mijn programma’s met de beste specialisten die mijn skills aanvullen. Bijvoorbeeld op het gebied van verdienmodellen, productaanbod en sales.

Dit ben ik in een nutshell

Desiree dus

Ik houd van kwaliteit. Ik heb hoge standaarden voor privé en business. Ik reageer slecht op half werk.

Ik houd van diepgang. Als rasechte Brabander maak ik gemakkelijk contact. En altijd zoek ik een haakje om direct de diepte in te tunnelen.

Ik laat me raken. Door kunst. Door dialogen. Door verhalen. Door jou. Ik ben er écht en ik ben er heel.

Ik houd van groei. Waar iets wringt, pas ik aan. Ik prioriteer voldoening in alles.

Ik analyseer. Volgens het waardevolle werk van Gretchen Rubin ben ik een vragensteller. En dat klopt als een bus. De onderste steen moet boven.

Ik drijf op verbinding. Als ik ergens geen contact mee kan maken, ontstaat een energielek. Dat geldt voor relaties en situaties, maar ook voor overzicht en data.

Ik ben niet eenzijdig. Ik lees Multatuli en reclamefolders. Ik luister naar Vivaldi en naar Tool. Ik mediteer en ik kickboks. Ik eet militaristisch gezond behalve als ik zo’n vierkant Russisch slaatje MOET. Keepin’ it real.

Ik heb veel liefde. ‘I believe in angels, I see something good in everyone’, zong Abba terecht over mij. Ik houd oprecht een beetje van je als ik je ontmoet.

Dat is ook wat ik meebreng als ik met jou werk. Ik ben nogal all-in.

Hebben wij een match?

Ik ben dus een temperamentvol mens. Godzijdank ligt er een knapperig laagje droogkloterige humor over alles wat ik doe. Als je nu weerstand ‘op mij’ voelt, dank ik je hartelijk voor je aandacht. En nu wegwezen ;P

Wil je bij de club? Ben je klaar met eenzaam geploeter en gefröbel in de marge? Draal dan niet en schiet een gesprek in. Uitstel helpt je niet om snel de juiste acties te doen. Mijn vragen wel.