Klanten die zich bij mij melden, willen resultaat. En geen bullshit. Dat is een mooi vertrekpunt, want dat is ook precies wat ik wil.

Samen doorlopen we mijn 4S-framework, waarmee we hun goud uitgraven, slim positie kiezen in de markt en krachtige communicatie ontwikkelen om de juiste klanten en cashflow aan te trekken.   

Ik werk met IT/tech-bedrijven en -ondernemers in verschillende programma’s, waarbij ik op omzet ‘sorteer’: van 100k tot 500k, van 500k tot 1 mio en boven de 2 mio. 

4S: Spot, Show, Sell & Spark

Groeien betekent keuzes maken. Met mijn 20 jaar ervaring als tekstschrijver, redacteur en adviseur bij bedrijven als XS4ALL, de Vrije Universiteit en Justitie heb ik het 4S-framework ontwikkeld dat je helpt die keuzes te maken:

  • Spot: positie kiezen tov markt & klant
  • Show: op de juiste plekken je goud slim aanbieden
  • Sell: gesprekken voeren en deals sluiten als een leider
  • Spark: messcherpe marketing maken om het proces te structureren

Dit ben ik in een nutshell

Desiree dus

Ik houd van kwaliteit. Ik heb hoge standaarden voor privé en business. Ik reageer slecht op half werk.

Ik houd van diepgang. Als rasechte Brabander maak ik gemakkelijk contact. En altijd zoek ik een haakje om direct de diepte in te tunnelen.

Ik laat me raken. Door kunst. Door dialogen. Door verhalen. Door klanten. Ik ben er écht en ik ben er heel.

Ik houd van groei. Waar iets wringt, pas ik aan. Ik prioriteer voldoening in alles. Mijn kinderen (4 en 6) weten bijvoorbeeld al dat een omhelzing 20 seconden moet duren voordat ‘dat oxyspul’ los komt. Zulks.

Ik analyseer. Volgens het waardevolle werk van Gretchen Rubin ben ik een vragensteller. En dat klopt als een bus. De onderste steen moet boven.

Ik drijf op verbinding. Als ik ergens geen contact mee kan maken, ontstaat een energielek. Dat geldt voor relaties en situaties, maar ook voor overzicht en data. Dan kom ik er aan.

Ik ben niet eenzijdig. Ik lees Multatuli en reclamefolders. Ik luister naar Vivaldi en naar Tool. Ik mediteer en ik kickboks. Ik eet militaristisch gezond behalve als ik zo’n vierkant Russisch slaatje MOET. Keepin’ it real.

Ik heb veel liefde. ‘I believe in angels, I see something good in everyone’, zong Abba terecht over mij. Ik houd oprecht een beetje van je als ik je ontmoet.

Hebben wij een match?

Ik ben dus een temperamentvol mens. Godzijdank ligt er een knapperig laagje droogkloterige humor over alles wat ik doe. Dit is ook hoe ik werk met klanten. Als je nu weerstand ‘op mij’ voelt, dank ik je hartelijk voor je aandacht. En nu wegwezen ;P

Wil je bij de club? Heb je of ben je een IT-bedrijf met groei-ambitie? Draal dan niet en schiet een gesprek in. Uitstel helpt je niet om snel de juiste acties te doen. Mijn vragen wel.