Zonder enige uitzondering melden zich klanten bij mij die iets bijzonders hebben. Een unieke manier of methode bijvoorbeeld, die een tikkeltje dwarsig in gaat tegen het gangbare in de markt.

Ze hebben honderd ideeën. Aan inspiratie geen gebrek. Maar ergens klopt het niet, wat ze in de markt laten horen. Ze blijven in hun eigen verhaal hangen, voegen onnodig veel woorden toe of krijgen simpelweg de essentie niet op papier. 

Daar ben ik dan weer goed in

Twintig jaar lang werkte ik als copywriter, redacteur en communicatieadviseur in de IT. Bij prachtige bedrijven en instellingen (XS4ALL, de Vrije Universiteit, Justitie) leerde ik om de onbegrijpelijke abstracties van eentjes en nulletjes te vertalen naar kernboodschappen die zelfs je oma begrijpt. 

Dat gebruik ik om mijn klanten te helpen woorden te vinden die 100% kloppen bij hun markt en hun ambities. Wat is de taal die je klant spreekt? Hoe vertalen we jouw concurrentievoordeel? 

Dat is kneitergoeie copy. En die levert kneitergoeie klanten op. 

Desirée in een nutshell

Desiree dus

Ik houd van kwaliteit. Ik heb hoge standaarden voor alles.

Ik laat me raken. Door kunst. Door humor. Door verhalen.

Ik prioriteer voldoening. Wat wringt, kijk ik aan.

Ik analyseer. Als vragensteller krijg ik de onderste steen boven.

Ik drijf op verbinding. Rasechte Brabander met een lust voor het leven 😉

Ik heb veel liefde. ‘I believe in angels, I see something good in everyone’, zong Abba terecht over mij. Ik houd oprecht een beetje van je als ik je ontmoet.

Hebben wij een match?

Ik ben dus een temperamentvol mens. Godzijdank ligt er een knapperig laagje droogkloterige humor over alles wat ik doe. Als je nu weerstand ‘op mij’ voelt, dan zijn wij misschien geen match 🙂 En da’s prima. Ik ben niet voor iedereen en dat moet jij ook niet proberen te zijn.

Maar denk je: boemklats? Draal dan niet en schiet een adviesgesprek in als je wilde plannen hebt. Of gebruik mijn brein direct om een bestaand stuk tekst te analyseren. Ik ben nieuwsgierig!

Werkte eerder voor…