Op deze manieren kun je met mij werken

Programma Je autoriteit als aantrekkingskracht

In mijn programma help ik groeiende IT-bedrijven om:

  • onkopieerbaar te worden
  • autoriteit te claimen
  • sales en marketing aan elkaar te knopen
  • de pijplijn te vullen met klanten die voor hen in de rekken hangen

Ik werk met je samen voor 6 of 12 maanden, als een creërende consultant die dichtbij is, maar je niet voor de voeten loopt. 

Van mij kun je innovatieve ideeën en strategieën verwachten, maar ook implementatie: ik adviseer over aanpak, doe voorstellen voor tech & tools, ik schrijf content, ik train of coach je medewerkers en ik help je processen in te richten. Zo bouwen we samen een soepele marketingmachine. 

 

Masterclass Operatie Online Leadsmachine

Af en toe geef ik een masterclass over hoe je via social media en e-mail je pijplijn vult met kwalitatieve leads (zonder je ontvanger te irriteren). De meeste ondernemers laten de mooiste kansen van LinkedIN, Facebook en Instagram liggen, omdat ze gefocust zijn op marketing en content. 

Al vanaf het eerste moment van samenwerken ben ik al zo anders na gaan denken over ons bedrijf, ons aanbod en onze “spreektoon”. Erg inspirerend (en ook wel confronterend moet ik eerlijk toegeven). Deze manier van samenwerken vind ik ook erg prettig: stukken één twee of drie keer over en weer schieten, keuzes maken, knopen doorhakken en gaan.

Voor mij geldt, zeker in zo’n begin fase, toch even het ‘wennen’ aan elkaar m.b.t. de inhoud/het echt werken met elkaar (de persoonlijke klik zat wat mij betreft meteen goed). Ik heb in elk geval de volle bevestiging gekregen dat als ik mijn teksten schrijf, dat jij er dan zonder poeha, poespas of overdreven voorzichtigheid, gewoon to the point en objectief feedback op geeft. Dat werkt voor mij erg prettig. We gaan nog hele mooie dingen de wereld in helpen samen.

Joost Parren

Step in Control