Op deze manieren kun je met mij werken

Programma Je autoriteit als aantrekkingskracht

In mijn programma help ik groeiende IT-bedrijven om:

  • onkopieerbaar te worden in hun marketing
  • de pijplijn te vullen met klanten die voor hen in de rekken hangen

Ik coach, adviseer en train jou (en eventueel je team) om ijzersterke marketing te maken, hier een slim high-endproces voor in te richten en je autoriteit in te zetten als aantrekkingskracht. 

Masterclass LinkedIN als Leadsmachine

Af en toe geef ik een masterclass over hoe je op LinkedIN relaties opbouwt en je pijplijn vult met kwalitatieve leads (zonder je ontvanger te irriteren). Het is eeuwig zonde dat de meeste ondernemers de gave kansen laten liggen die op LinkedIN voor het oprapen liggen. 

Al vanaf het eerste moment van samenwerken ben ik al zo anders na gaan denken over ons bedrijf, ons aanbod en onze “spreektoon”. Erg inspirerend (en ook wel confronterend moet ik eerlijk toegeven). Deze manier van samenwerken vind ik ook erg prettig: stukken één twee of drie keer over en weer schieten, keuzes maken, knopen doorhakken en gaan.

Voor mij geldt, zeker in zo’n begin fase, toch even het ‘wennen’ aan elkaar m.b.t. de inhoud/het echt werken met elkaar (de persoonlijke klik zat wat mij betreft meteen goed). Ik heb in elk geval de volle bevestiging gekregen dat als ik mijn teksten schrijf, dat jij er dan zonder poeha, poespas of overdreven voorzichtigheid, gewoon to the point en objectief feedback op geeft. Dat werkt voor mij erg prettig. We gaan nog hele mooie dingen de wereld in helpen samen.

Joost Parren

Step in Control