Zo kun je met mij werken

Lightspeed Liftoff

In 8 weken vol in de actiestand. Je legt de basis voor een booming business en gaat gesprekken voeren over een aanbod waar jouw waarheid in zit. Geen natte-vinger-werk en geen platte kennis waarmee je het zelf maar uit moet zoeken. Ik geef je een heldere structuur om de juiste data op te graven én help je persoonlijk om die goed te verpakken tot een marktwaardig aanbod. Dat je vervolgens dus ook verkoopt. 

Maatwerk

Groeiende bedrijven help ik graag intensief om de juiste positie te claimen en daarmee klanten aan te trekken. Altijd maatwerk, maar altijd volgens mijn 4S-methode: 

  • Spot: wie is je klant, wat wil je klant en hoe kom je er dicht bij in de buurt?
  • Show: gebruik de juiste woorden om je klant in het hart te raken
  • Sell: doe en verkoop je aanbod als een leider
  • Spark: richt een goeie, slimme marketingmachine in om je leadsproces te automatiseren

Van mij kun je innovatieve ideeën en strategieën verwachten, maar ook implementatie: ik adviseer over aanpak, doe voorstellen voor tech & tools, ik schrijf content, ik train of coach je medewerkers en ik help je processen in te richten.

Vertel maar wat je wil. Dan breng ik wat je nodig hebt.

 

Masterclass the Right Stuff

Binnenkort ga ik masterclasses geven over hoe je het goeie spul onder je bedrijf legt, zodat je kunt groeien. In een paar uur weet je wat er mogelijk en nodig is. Je krijgt dan ook mijn zelf ontwikkelde 4S-methode met je, waarmee je het exacte raamwerk hebt om een booming business neer te zetten.

(Later meer, under heavy construction)

Al vanaf het eerste moment van samenwerken ben ik al zo anders na gaan denken over ons bedrijf, ons aanbod en onze “spreektoon”. Erg inspirerend (en ook wel confronterend moet ik eerlijk toegeven). Deze manier van samenwerken vind ik ook erg prettig: stukken één twee of drie keer over en weer schieten, keuzes maken, knopen doorhakken en gaan.

Voor mij geldt, zeker in zo’n begin fase, toch even het ‘wennen’ aan elkaar m.b.t. de inhoud/het echt werken met elkaar (de persoonlijke klik zat wat mij betreft meteen goed). Ik heb in elk geval de volle bevestiging gekregen dat als ik mijn teksten schrijf, dat jij er dan zonder poeha, poespas of overdreven voorzichtigheid, gewoon to the point en objectief feedback op geeft. Dat werkt voor mij erg prettig. We gaan nog hele mooie dingen de wereld in helpen samen.

Joost Parren

Step in Control

mailscript

Stop met aanmodderen en ga acties doen die een topklant opleveren!

Klanten vragen nooit: 'Hee, wil jij een meer adviserende rol in mijn bedrijf?'
Terwijl die rollen er wel zijn. Voor jou. NU. 

Met mijn gratis, niet-verkoperige script kom jij boven op de stapel terecht bij zo'n klant. 

 

AVG checkboxen

Onderweg naar je mailbox!