Met mij werken

Vrijdag 18 januari: LinkedIN als Leadsmachine

Op vrijdag 18 januari geef ik voor het eerst de masterclass LinkedIN als Leadsmachine: Hoe je op LinkedIN relaties opbouwt en je pijplijn vult met kwalitatieve leads (zonder je ontvanger te irriteren).

Lees er hier meer over en meld je aan! 

 • Word de logische nr 1 in jouw markt
 • Trek je allerbeste klanten aan op slimme manieren die goed bij jou passen
 • Richt een marketingmachine in die je jarenlang goeie leads oplevert
 • Leer de taal gebruiken die jouw klanten overtuigt van jouw waarde
 • Ontstijg je huidige netwerk

Veel consultants, adviseurs en trainers/coaches werken vreselijk hard. Ze maken lange dagen en voelen zich niet vrij. Ze zijn voor nieuwe opdrachten en klanten afhankelijk van hun netwerk. Maar daar zit geen strategie achter. En dus groeien ze niet. 

Ik ontwikkelde een 6-maandenprogramma om je uit die rat race te helpen. Ik leer je hoe je de waarde van jouw aanbod verzilvert en hoe je daar op een high-end manier klanten voor vindt. Juist door je waarde radicaal centraal te stellen ga je jouw nr 1 positie claimen. Dit maakt dat klanten graag met jou in gesprek willen in plaats van achter ze aan te moeten rennen. 

Wat je in mijn programma leert:

 • hoe je jouw unieke visie en kennis vertaalt naar waarde
  en taal inzet om je ideale klant te overtuigen van de waarde die jij biedt

 • welke huidige mogelijkheden van leadgeneratie het beste bij jou passen
  en hoe je die zo toepast dat je dat met liefde en plezier gaat doen

 • hoe je een supersimpele marketingmachine inricht
  en hoe je met slimme tech en tools op de achtergrond laat draaien

 • belangrijke basisprincipes van sales, content marketing en social selling
  en hoe jij die slim inzet op een manier die bij jou past

 • voorbeeldscripts, templates en formats te gebruiken
  die jij zelf kunt toepassen op jouw high-end marketing

Dit is een doe-programma. In een leeromgeving vind je korte, maar waardevolle lessen en formats. Je komt vooral in de actiestand. Je gaat sterk materiaal maken. Je wordt gecoacht in een klein groepje en krijgt mijn persoonlijke feedback op jouw teksten en ideeën voor de vraagstukken die je inbrengt.   

Ik ben Desirée. Ik help succesvolle ondernemers om gemakkelijker in gesprek te komen met hun ideale klanten, zonder 24/7 met marketing bezig te zijn. 

Uit eigen ervaring weet ik hoe frustrerend het is om alles volgens het boekje te doen en tóch geen goed gevuld klantenbestand te hebben. Sales en marketing heb ik echt moeten leren, the hard way.

Gelukkig heb ik manieren gevonden om dit heel goed te doen zonder mijn authenticiteit op te geven. Ik was eerlijk gezegd een beetje vies van marketing en sales, het zat duidelijk in mijn allergie. In mijn programma deel ik mijn methodes en systemen met mijn klanten zodat ook zij een groeistap gaan zetten door hun positie te claimen en hele gave klanten aan te trekken.

Mijn programma bestaat uit 5 modules

Module 1: Je fundering

Je neemt stelling in, vindt je ‘brand voice’ en krijgt een glashelder beeld van jouw ideale klant of opdrachtgever en welke woorden hem/haar overtuigen van de waarde die jij te bieden hebt. 

Module 2: Je aanbod

Je formuleert je aanbod op een manier die mega aantrekkelijk is voor je ideale klant. 

Module 3: Je content

Je werkt aan een sterk stuk content die jouw waarde in één keer bewijst. Ook maak je de belangrijke landingspagina’s en niet-salesy salesteksten om bezoekers te overtuigen deze aan te vragen. 

Module 4: Je leadgeneratie

Je ontwikkelt een eigen strategie om warme en koude contacten te benaderen, op een persoonlijke en authentieke manier en met jouw waarde als centraal koppelpunt. 

Module 5: Je lead nurturing

Het fortuin zit in de follow-up! Je gaat tools en tech inzetten om je leads goed te ‘nurturen’ en te bewegen van lead naar klant.

Al vanaf het eerste moment van samenwerken ben ik al zo anders na gaan denken over ons bedrijf, ons aanbod en onze “spreektoon”. Erg inspirerend (en ook wel confronterend moet ik eerlijk toegeven). Deze manier van samenwerken vind ik ook erg prettig: stukken één twee of drie keer over en weer schieten, keuzes maken, knopen doorhakken en gaan.

Voor mij geldt, zeker in zo’n begin fase, toch even het ‘wennen’ aan elkaar m.b.t. de inhoud/het echt werken met elkaar (de persoonlijke klik zat wat mij betreft meteen goed). Ik heb in elk geval de volle bevestiging gekregen dat als ik mijn teksten schrijf, dat jij er dan zonder poeha, poespas of overdreven voorzichtigheid, gewoon to the point en objectief feedback op geeft. Dat werkt voor mij erg prettig. We gaan nog hele mooie dingen de wereld in helpen samen.

Joost Parren

Step in Control