Snel aan tafel bij topklanten

En dan deals sluiten als een leider. Zonder trucs. Zonder bullshit.

Laat jij deze goudmijn liggen?

Als IT-ondernemer wil je groeien. Een tijd lang lukt dit heel goed met alleen een website, een account manager en jij als visionair. Je hebt immers een sterk netwerk.

Maar: de wereld verandert. Het kost je meer moeite en tijd om de beste klanten en medewerkers aan je te binden. De concurrentie is moordend. 

Als jij als IT-ondernemer slim positie inneemt, word je onkopieerbaar. Je gaat veel meer impact maken, gemakkelijker in gesprek komen en sneller groeien. 

Ik help je online precies de juiste acties te ondernemen om veel meer impact te maken op digitalisering, innovaties en dus de wereld. Door jouw unieke kracht in de etalage te zetten en de juiste mensen daarnaartoe te trekken. 

Wil jij dat? Ik geef je een paar persoonlijke ideeën die je direct kunt toepassen!

Desirée heeft mij in no time bij de kern van mijn missie gebracht. Door me de juiste (soms confronterende) vragen te stellen heeft ze me enorm geholpen mijn eigen DNA te ontcijferen en me geleerd om deze zelf te vertalen.

Daardoor kon ik zonder schroom alle blabla en nietszeggende teksten van mijn website verwijderen en vervangen door wat er echt toe doet!

Oscar Plomp

Hart-grondig coach voor passie en autonomie, Coraz Coaching

Kristal helder, bruut eerlijk en daadkrachtig. Zo kan ik Desirée’s aanpak het beste omschrijven. Desirée helpt je echt verder in je ontwikkeling én is betrokken. Bij mij “kwam het er even niet van” en ook dan laat Desirée jou niet zomaar los. Zij haalt jou ook op afstand terug bij de les wanneer je nog niet helemaal klaar bent met jou proces (al denk je zelf misschien wel van wel 🙂 en zorgt voor resultaat.

Joost Parren

Step in Control