Als jij dit nu leest, heb je waarschijnlijk een steen in de slang. Een angel. Een bottleneck.

Misschien heb je te weinig gesprekken. Misschien spreek je niet de juiste mensen. Misschien zit je in een transitie van het ene aanbod naar het andere. Of van de ene markt naar een andere. Misschien wil je een website die meer klanten oplevert.

Wat het ook moge zijn. Je hebt een vraagstuk. En er zit ergens iets niet lekker qua communicatie. Anders was je niet helemaal tot hier gekomen 🙂

Dit zijn redenen om een gesprek met me aan te vragen:

  • je durft te horen wat jouw echte, dieper liggende bottleneck is
  • je kunt het aan om geconfronteerd te worden met overtuigingen die jou belemmeren (altijd vanuit liefde, nooit een botte hark)
  • je bent geïnteresseerd in een zienswijze die je niet op elke straathoek hoort
  • je staat het jezelf toe om nieuwe inzichten te krijgen voor jouw bedrijf en wat er mogelijk is met jouw waarde & ervaring

Nou, dat kun je krijgen. Je vult een paar confronterende vragen in. Ik bekijk je website, ik scan je online zichtbaarheid. En als we elkaar spreken, knoop ik alles aan elkaar.

Of je nou 40k omzet draait of 400k, ik durf je één ding te beloven. Binnen 30 minuten ligt er een saboteur op tafel die jou tegenhoudt.

Als er een match is, dan zal ik je mijn hulp aanbieden. Is die er niet of onvoldoende, dan was het gewoon een waardevol gesprek voor ons beiden.

Hoe dan ook: we ontdekken of de liefde van twee kanten komt. No strings attached. No bullshit.

Direct een gesprek inschieten