Marketing Demons Scan – waar laat jij klanten en cashflow liggen?

Ben jij een B2B dienstverlener? Ik spoor de dure demonen in je huidige marketing & sales op, die jou nu klanten en cashflow kosten. En geef je een goudeerlijk en toepasbaar advies om ze te verslaan. Investering: zes tientjes. Niet goed, geld terug.

Diepgaand

Ik kijk naar je website en social media én naar de operationele bottlenecks in je communicatie.

Toepasbaar

Ik geef je vrijblijvend concrete tips & adviezen om het op te lossen. Anders heb je er natuurlijk niks an!

Gegarandeerd

Vind je het klinkklare onzin waar ik mee kom? Dan stort ik alles terug zonder daar moeilijk over te doen.

Van no flow zone

De meeste ondernemers die ik help, hebben een boel kennis. Eigenlijk weten ze alles over online marketing.

Ze hebben een website, publiceren en kunnen verkopen.

In principe.

Toch klopt er iets niet. Er is geen voorspelbare cashflow. Ze zijn afhankelijk van zaken waar ze geen invloed op hebben. Als ze verkopen, zijn ze himmelhoch jauchzend. Maar komt er volgende maand weer een klapper?

Dit is er dan vaak aan de hand: ze hebben een boel jassen opgehangen, alleen de kapstok is fragiel. Ze moeten de hele tijd dingen van de vloer rapen en weer op hangen. Er zit geen systeem in, het valt wanneer het valt.

Ze zitten in een no flow zone.

Naar supersolide

Die kapstok is jouw centrale waardepropositie. Een soort communicatiefundering die er voor zorgt dat je uniek en onderscheidend bent. Hangt die stevig, dan hangen alle jassen netjes op hun plek: die voor sales, communicatie, je aanbod, je marketing, je systemen, je tijdsindeling, etc.

Als die fundering klopt, dan voel je dat meteen. Je gesprekken gaan beter, je verkoopt gemakkelijker, het is retehelder waar je business vandaan komt en wat je moet doen om nieuwe te genereren. Je communicatie is zo scherp dat je daar daadwerkelijk leads mee aantrekt.

De binnenkant klopt en de marketing en sales sluit daar naadloos op aan. Je hebt een solide bedrijf en stuurt op impact en effect. Er is kalmte en zelfvertrouwen.

Dát is wat een sterke waardepropositie en vertaling doet.

desiree

Ik ben Desirée Kolman. Twintig jaar werkte ik als communicatienerd in grote IT-projecten. En deze talenten heb ik daarin doorontwikkeld:

  • hoe je strategische of abstracte zaken concreet maakt
  • hoe je onderzoekt tot je de kern vindt

Ik zat met directieleden aan tafel die grote plannen hadden. Buiten die kamer waren twintigduizend studenten afhankelijk van digitale voorzieningen: internet, mail, printers.

Dan leer je wel keuzes maken.

Nu help ik bevlogen ondernemers om visie en missie te vertalen naar een krachtige communicatiefundering en daarbovenop slimme marketing- & salesstrategieën.

Klik hier als je ‘t anders wil

Shit just got real: in 6 weken meer dan 50k omzet

Jaren ploeterde ik voort, vooral door te sleutelen aan m’n marketing- en sales. Frøbelen. Soms met succes, vaak met stress. In 2019 kwam aan die speeltuin een einde. Ik verloor mijn huwelijk en dus het comfortabele partnersalaris.

Shit just got real. Ik moest nu solo zorgen voor hypotheek en twee hongerige welpen.

Er zat maar één ding op. Eerlijk kijken naar m’n bedrijf en naar mijzelf. Wat werkt? Wat niet? Waar zit m’n effect? Waar lekt tijd weg aan nodeloze onzin? Hoe kan ik m’n impact maximaliseren?

Die helderheid heeft ALLES veranderd. Stenen schoten uit de slang. Ik maakte grote-mensen-keuzes over m’n aanbod, m’n prijzen, m’n communicatie. Eindelijk nam ik positie in. En het resultaat was er naar: binnen 6 weken haalde ik 50k omzet binnen. BAM.

Alle vragen die ik mezelf stelde, heb ik in deze scan gestopt. Omdat die bloot leggen wat er écht aan de hand is.

Je mag deze Scan alleen aanschaffen als…

… je er echt klaar voor bent om je demonen onder ogen te komen.

Ik wil dat je dit alleen aanvraagt als je gecommitteerd bent aan het dichten van die gaten. Als je alleen maar een shiny, glitterend object komt halen voor je verzameling verstoffende kennis, dan moet je niet door klikken.

Koop dus alleen als je van plan bent het confronterende en schurende advies ook echt te gaan implementeren. Anders verbeteren we de wereld niet en dat is wel het doel… 🙂

Desiree dus

Dit levert de Marketing Demons Scan op:

  • ik bekijk je website, je social media & de vragenlijst die jij invult
  • waar de gaten zitten in jouw huidige marktpositie en hoe je die dicht
  • inzicht in waar je input & output van jouw activiteiten niet ‘kloppen’
  • waar laaghangend fruit (klanten, cashflow) schreeuwt om geplukt te worden
  • een advies over kansen die er NU in jouw markt liggen
  • waar de bottlenecks zitten die jou vertragen in het krijgen van gesprekken en klanten
  • heldere, concrete acties die je conversie verhogen

Ik wil dat voor 60 euro!

Investering: 60 euro