Als ondernemer heb jij waarschijnlijk een meer dan gemiddelde drive om zelf iets neer te zetten, iets te bouwen. En de kans is groot dat jij altijd zoekt naar manieren om zaken slimmer aan te pakken.

Kosten besparen, processen versnellen, meer marktaandeel, effect en impact vergroten, klanttevredenheid verhogen. En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Sneller of gemakkelijker resultaten behalen

Je wil als ondernemer of bedrijfseigenaar zaken stroomlijnen zodat je met minder efforts betere resultaten behaalt. Daar helpt business coaching bij: de resultaten van jouw activiteiten verbeteren.

Wanneer is business coaching verstandig?

Als je een bedrijf hebt of runt, is het belangrijk dat je de juiste klanten aantrekt. Zonder klanten geen omzet. En zonder de juiste klanten geen voldoening. Business coaching kan je helpen om dat primaire bedrijfsproces solide en soepel te laten lopen. Zodat jij niet alleen je financiële doelen behaalt, maar ook voldoening uit je bedrijf haalt. Dat zaken niet stroperig gaan of onnodig energie kosten.

Voor deze situaties is business coaching zinvol

Business coaching is verstandig als je een van deze bottlenecks signaleert:    

  • De juiste klanten vinden jou niet of onvoldoende
  • Je moet veel moeite doen om in gesprek te raken met de juiste mensen
  • Je spreekt de verkeerde mensen (die niet willen investeren)
  • Je hebt geen gestructureerd proces voor leadgeneratie
  • Je website of social media leveren geen gespreksaanvragen op
  • Je weet niet wat ik op m’n salespages moet zetten
  • Je klanten komen vooral uit je netwerk, maar daar heb je zelf geen controle over
  • Je netwerkt wel, maar het levert te weinig op
  • Je hebt veel woorden nodig om jouw visie of concept over te brengen op potentiële klanten
  • Je onderscheidt je onvoldoende van je concurrenten

Zoals je ziet zijn er verschillende redenen om een business coach in te schakelen. Herken jij je in een van de casussen? Bel mij dan op 06 524 77 244. Eén gesprek kan al veel helderheid opleveren.

Hoe werkt business coaching?

Bij business coaching word je uitgedaagd om te graven en te vinden. Een goede business coach kan je bijvoorbeeld helpen om je onderscheidende waardepropositie te formuleren. En heeft strategieën om een sterke marktpositie te claimen en te behouden. Ook kan een business coach je helpen om hier processen en systemen voor in te richten zodat jij en je team(s) strategisch en tactisch werkt aan het verbeteren van je resultaten.

Business coaching kan voor een vooraf besproken traject of termijn en heeft vaak een helder en duidelijk resultaat. Er zijn verschillende mogelijkheden, je kunt altijd even bellen om te kijken of er een match is en welke aanpak voor jou het beste is.

Is business coaching zinvol voor mij?

Business coaching heeft nut als je wil investeren in een scherpe en stevige marktpositie. Als jij en/of je team(s) bereid zijn de juiste vragen te stellen en zo het goud uit je onderneming en je klantervaringen bloot te leggen. Als je bereid bent je visie en ideeën te vertalen naar concrete boodschappen en communicatie.

Business coaching ondersteunt je en begeleidt je om precies dát te doen: onderzoeken, vertalen en implementeren.

Als je het beste uit je bedrijf en uit jezelf wil halen

Wil je het beste uit je bedrijf halen? Ben je bereid een scherpe blik op de toekomst te werpen? Wil je meer impact maken op je markt en je doelgroep? Dan is business coaching echt wat voor jou. Een business coach ziet de mogelijkheden om je huidige positie te versterken.

Meld je aan voor Business Coaching Amsterdam

Als je ook maar vermoedt dat er meer in zit dan je er nu uit haalt, dan is het al zinvol om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. In een eerste gesprek haal ik vaak binnen 30 minuten de belangrijkste bottleneck in je bedrijf boven tafel. Met mijn 20 jaar ervaring deel ik ook mijn visie op de oplossing met je.

Je kunt nu twee dingen doen: een gesprek aanvragen. Of het aanbod bekijken van de trajecten die ik nu aanbied. Ik zie je graag!

<p><a class=”button2″ href=“https://www.desireekolman.nl/gratis-gesprek/”>Vraag direct een gesprek aan</a></p>